Oops uitverkocht!

collage

Oops uitverkocht!! En nu?
Iedereen kent het wel, je staat voor het schap in de winkel en het product is er niet meer. Graphic Support te Dreumel drukte voor de Mars group ‘Oops uitverkocht’ schapkaarten. Er is bewust gekozen voor een duurzaam materiaal. En Gaiakraft voldoet dan ook aan al hun eisen. Vet vrij, duurzaam, C2C zilver, etc. Dus wederom geen bomen, water en bleekmiddelen in het productie proces.

Ook op Gaiakraft drukken, vraag de informatie aan via ons contact formulier.

Materiaal: 350 micron Gaiakraft
In opdracht van: Mars group door Graphic Support
Druk: Drukkerij Roelofs

GaiaKraft gaat over duurzame ontwikkeling met respect voor onze aarde. Door gebruik te maken van mineraal poeder (Calcium Carbonaat) zijn GaiaKraft tassen en verpakkingen boom-vrij, en wordt er geen water of bleekmiddelen gebruikt tijdens de productie zoals bij het produceren van tradtioneel hout pulp papier het geval is.

Reactie achterlaten