Duurzaam ondernemen heeft de toekomst

Logo Milieu drukwerkkwaliteit

Producten gemaakt van duurzame materialen en geproduceerd met minder energie en afval hebben de toekomst. Ondernemers spelen hiermee alert in op de toenemende vraag en hebben oog voor het maatschappelijk belang. Bovendien leidt een milieubewuste aanpak tot verlaging van de bedrijfskosten en versterking van de concurrentiepositie. 


Milieu 2012 is ‘the one stop shop’ voor duurzaam ondernemen, voor alle branches en overheden. Met specifieke themapleinen zoals over afval & recycling, (afval)water, lucht, geluid, bodem, veilig werken en duurzame mobiliteit. Met interactieve bijeenkomsten georganiseerd door o.a. VVM, VLM en NVRD. Ook Gaiakraft zal aanwezig zijn met zijn fraaie producten die een steentje bijdragen aan een betere toekomst. Uiteraard staan wij op het C2C gedeelte. Begin September zullen wij het standnummer hier vermelden.

Echt MVO? dan mag je dit niet missen!!!

GaiaKraft gaat over duurzame ontwikkeling met respect voor onze aarde. Door gebruik te maken van mineraal poeder (Calcium Carbonaat) zijn GaiaKraft tassen en verpakkingen boom-vrij, en wordt er geen water of bleekmiddelen gebruikt tijdens de productie zoals bij het produceren van tradtioneel hout pulp papier het geval is.

Reactie achterlaten