Authentic Models

authentic bag

Authentic Models is meer dan 40 jaar geleden opgericht in Amsterdam. De expertise en belangen gaan vele eeuwen terug. De collectie van meubelen, kunstvoorwerpen en accessoires is geïnspireerd op de leeftijd van exploratie, maritieme geschiedenis, cartografie en nog veel meer … De niet aflatende zoektocht naar unieke objecten en ontwerpen, in combinatie met het doel om hun verhalen te delen met een eigen publiek.

Hun drukker Graficiënt Printmedia te Almere wees AM op nog een uniek object, namelijk tassen die voor 80% uit steen bestaan. Het prachtige resultaat is hier boven te zien.

Materiaal: 200 micron Gaiakraft

GaiaKraft gaat over duurzame ontwikkeling met respect voor onze aarde. Door gebruik te maken van mineraal poeder (Calcium Carbonaat) zijn GaiaKraft tassen en verpakkingen boom-vrij, en wordt er geen water of bleekmiddelen gebruikt tijdens de productie zoals bij het produceren van tradtioneel hout pulp papier het geval is.

Reactie achterlaten