Gorinchem/Gaiakraft

Gorinchem

Gemeente Gorinchem kiest voor duurzaamheid!

Waarom zou je het milieubeleidsplan presenteren op milieu belastend papier of karton. Dat is helemaal niet nodig.
Bergman Media Group weet dit als de beste en adviseerde gemeente Gorinchem dan ook om Gaiakraft te gebruiken. Omdat Gaiakraft het C2C zilver certificaat heeft en geen gebruik maakt van bomen, water en giftige bleekmiddelen was de keus snel gemaakt.

Gefeliciteerd gemeente Gorinchem en Bergman Media Group, wat een goed voorbeeld!!

Gedrukt door: Bergman Media Group
Materiaal: 350 micron Gaiakraft

GaiaKraft gaat over duurzame ontwikkeling met respect voor onze aarde. Door gebruik te maken van mineraal poeder (Calcium Carbonaat) zijn GaiaKraft tassen en verpakkingen boom-vrij, en wordt er geen water of bleekmiddelen gebruikt tijdens de productie zoals bij het produceren van tradtioneel hout pulp papier het geval is.

Reactie achterlaten