Sawadee/Gaiakraft

koffer label Mierlo

Tijdens de actieve en avontuurlijke rondreizen van Sawadee is er veel aandacht voor natuur en cultuur. Beleving, duurzaamheid en avontuur staan centraal. Het is dan ook een logische stap om verantwoord met de natuur om te gaan als het noodzakelijke labels of verpakkingen betreft. Daarom is er gekozen voor kofferlabels gemaakt van Gaiakraft.

Drukkerij van Mierlo heeft deze fraaie kofferlabels voor Sawadee gedrukt op 350 micron Gaiakraft.

Weer een voorbeeld van bedrijven die bewust in de wereld staan.

GaiaKraft gaat over duurzame ontwikkeling met respect voor onze aarde. Door gebruik te maken van mineraal poeder (Calcium Carbonaat) zijn GaiaKraft tassen en verpakkingen boom-vrij, en wordt er geen water of bleekmiddelen gebruikt tijdens de productie zoals bij het produceren van tradtioneel hout pulp papier het geval is.

Reactie achterlaten