Bloemen/Gaiakraft

rosamundo kl

Ook in de bloemen industrie heeft men Gaiakraft ontdekt. Dit dankzij studio 18-18 die voor hun klant Rosamundo een fantastisch ontwerp realiseerde voor op een tas gemaakt van het minst milieu belastende materiaal, Gaiakraft.

Dat deze tas heel erg mooi is hoeven wij eigenlijk niet te vertellen. Maar we kunnen dat nu eenmaal niet laten.

Goed om te weten dat steeds meer bedrijven echt iets geven om ons kwetsbare milieu.

GaiaKraft gaat over duurzame ontwikkeling met respect voor onze aarde. Door gebruik te maken van mineraal poeder (Calcium Carbonaat) zijn GaiaKraft tassen en verpakkingen boom-vrij, en wordt er geen water of bleekmiddelen gebruikt tijdens de productie zoals bij het produceren van tradtioneel hout pulp papier het geval is.

Reactie achterlaten