Alle artiklen in Divers Drukwerk

Bavaria

Sheets A5

Bavaria deed het al eerder. Het inzetten van Stone Paper. Destijds was het een kratwikkel gemaakt van Stone Paper.

Dit keer is het een introductie van hun nieuwe drank! Gedrukt op 300 en 350 micron Stone Paper!!

Meer informatie vind je hier

De Groenegrachten

Groenegracht

De Groene Grachten is een initiatief van Wubbo Ockels met als doel de Amsterdamse binnenstad te verduurzamen. Op dit moment ontwikkelen zij een totaalpakket om zelf groene energie op te wekken en te besparen in een pand. Hiermee laten zij zien dat zelfs grachtenpanden te verduurzamen zijn.

Op 13 maart was de lancering van de Groene menukaart die uiteraard op Stone Paper is gedrukt. Want het gaat immers over duurzaamheid.
De opkomst was geweldig!

Opdracht: De Groenegrachten
Materiaal folder: 200 micron Stone Paper

Coco brick

banderol

COCO BRICK. Een perfecte voeding voor planten. Deze banderol gaat om het kokos blok dat in gedroogde vorm wordt verkocht. Er is gezocht naar een stevig materiaal dat tegen vocht kan en tevens milieu verantwoord is. De keus was uiteindelijk eenvoudig mede dank zij het goede advies van drukkerij van Mierlo.

Het druk resultaat op het 200 micron Stone Paper is zeer geslaagd.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Druk: Drukkerij van Mierlo

WE did it again

hangtags

Wederom zijn de etiketten voor de winkelketen WE gedrukt door drukkerij Zwaan.

En weer is er gekozen voor 200 micron Stone Paper. Een mooi resultaat op een verantwoord materiaal.

Ook op Stone Paper drukken? Neem contact op met drukkerij Zwaan.

Informatie over Stone Paper? Bezoek onze website.

Kinderboekjes

Children books

Al eerder zijn deze kinderboekjes gedrukt op Stone Paper in de Duitse taal. Ook nu weer een her order maar dit keer in een andere taal. Het boekje is waterproof en kan bij het zwembad of in bad worden gelezen.

Een milieu bewuste keus.

Materiaal: 200 micron Stone Paper

Meer weten over Stone Paper? Bezoek dan onze website

Wijn etiketten

Labels

In Nieuw Zeeland is onze agent zeer succesvol met het maken van Wijnetiketten gemaakt van Stone Paper. Een duurzame keus. De lijmlaag is op waterbasis en eveneens milieu vriendelijk. Omdat de etiketten water vast zijn is de toepassing des te meer een pre.

De eerste testen zijn nu ook in Duitsland gedaan en ook daar ziet de toekomst er positief uit.

Meer informatie over Stone Paper bezoek onze website

Natural / Stone paper

label natural

Het lijkt een natuurlijke keus om Stone Paper te kiezen. En het lijkt er ook op dat steeds meer mensen dat beseffen. Weer een voorbeeld van een weloverwogen keuze.Labels gemaakt van 200 micron Stone Paper.

Watervast, geen bomenkap, geen gebruik van water of bleekmiddelen en minder CO2 uitstoot dan tijdens de productie van papier.

Meer informatie: Gaia-concept.nl

Het goede doel

Puzzelboek

Behalve onze bijdrage om het milieu te ontlasten besteden wij ook graag aandacht aan het goede doel.

Door het plaatsen van een advertentie dragen wij bij aan een gratis puzzel- en kleurboeken voor kinderen in ziekenhuizen en medisch kinderdagverblijven.

Voor meer informatie bezoek de website van KinderpuzzelNederland

Queen of flowers

labels 2

Wederom een bewuste keus. Labels gemaakt van Stone Paper. Drieluik boekjes gemaakt voor een klant van de firma Dillewijn Zwapak.

Waterproof en milieu bewust.

Materiaal: Stone Paper 200 micron
Opdrachtgever: Dillewijn Zwapak

Orchidiva / Stone Paper

Labels

Na de fantastische potcovers zijn er nu ook grote aantallen labels gedrukt op Stone Paper voor de glastuinbouw. De klant van de firma Dillewijn Zwapak koos bewust voor een natuurlijke aanpak. Bovendien is het zeer welkom dat het materiaal goed bestand is tegen de vochtige omgeving waarin het wordt gebruikt.

De labels zijn per stel in elkaar geschoven waardoor er een klein boekje ontstaat. Vervolgens gaat er een stokje door het kruisgaatje en het product is compleet om bij de orchidee gestoken te worden.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Uitgevoerd door: Dillewijn Zwapak

Potcovers / Stone Paper

funnels click system

Ook in de plantenwereld zijn wij doorgedrongen. In opdracht van DillewijnZwapak zijn deze fantastische click-kokers gemaakt. De kokers worden gebruikt als potcover. Een handig click-systeem laat de cover om de pot sluiten. Een mooie reclame drager!

Normaal werd er karton gebruikt met een PE laagje aan de binnenzijde omdat planten nu eenmaal in een vochtige omgeving staan. Helaas kon door het PE laagje de binnenzijde niet in Full Colour bedrukt worden en het karton is ook niet echt geschikt om in het water te staan.
De oplossing was dus het gebruik van Stone Paper. Zowel vanuit milieu technisch als praktisch oogpunt.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Geleverd door: Advantage-design

NIMROD 2013

Magazine

Dit jaar heeft de Nimrod plaatsgevonden op 11 november 2013. Het was een groot succes! Winnaar is Labrador Waterlands Miss Maine van Wilfred Schenk. Winnaar is ook degene die het materiaal voor dit magazine heeft gekozen. Een keus die niet alleen praktisch is (waterproof dus uitstekend voor buitengebruik) maar ook nog eens milieu bewust.

Zij gaven drukkerij Esed de opdracht om het magazine digitaal te drukken. En met succes!!! Een 20 pagina’s tellend magazine op A4 formaat.

Materiaal: 200 micron Stone Paper (Gaiakraft)
Druk: Drukkerij Esed. Gedrukt op een HP Indigo 3500
In opdracht van: NIMROD

Horecabeurs / Stone Paper

In bottle

Op de Horecabeurs op 11 en 12 november richten Profound Groep te Amsterdam zich o.a. op Stone Paper (Gaiakraft). Een toepassing die heel goed past in de horeca wereld.
Milieu bewust maar ook praktisch doordat het materiaal 100% waterproof is. Om dat te laten zien stonden er op verschillende plekken een glazen cilinder met daarin de producten gemaakt van Stone Paper (Gaiakraft)

Profound groep is een allround bureau die zich tevens richt op de horeca. Kijk eens op hun website.

Onderzetters / Stone Paper

Onderzetters

Een mooi voorbeeld van onderzetters gemaakt van Stone Paper. Dit keer gedrukt op 200 micron maar 120 micron is ook uitermate geschikt.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Druk: Duitsland

Jaarplanner / Stone Paper

Kalender

Het jaar is bijna voorbij. In Duitsland zijn deze termijnplanners gedrukt op 350 micron Stone Paper. Een duurzame keus!

Botervelletjes

Botervelletjes

De firma Europresspartners vroeg ons of Stone Paper vetvrij is. De reden: zij hadden een opdracht voor het maken van vetvrije botervelletjes.

Zie hier het resultaat. Een vetvrije toepassing voor het dragen of afdekken van een stukje boter.

Materiaal: Stone Paper 200 micron
Opdrachtgever: Europresspartners

Notitieboek

Notieblok

Van eenvoudig tot ingewikkeld. Afwerking is in goede handen van Moeskops te Badel. Neem dit prachtige notitieboek. Een staaltje vakmanschap.

Het is zelfs nog mooier dan op het eerste gezicht lijkt! De beschrijfbare binnen bladen zijn namelijk gemaakt van 160 micron Gaiakraft! De klant van Moeskops had dit speciale verzoek. Een zeer verantwoorde keus van hun klant. Super beschrijfbaar en vooral ook zeer milieu bewust.

Productie: Moeskops grafische Afwerking
Materiaal: 160 micron Gaiakraft

STEP

STEP

STEP Sustainable Tourism in Esuary Parks. Dit magazine is gedrukt door Schefferdrukkerij

Schefferdrukkerij wees hun klant op een passend materiaal. Geheel in de lijn van het magazine. Het magazine is geheel gedrukt op 200 micron Gaiakraft. Wat een prachtig resultaat.

Druk: Schefferdrukkerij
Materiaal: 200 micron Gaiakraft

WE/GAIAKRAFT

WE labels

Ook de keten WE gebruikt Gaiakraft. Deze labels zijn voorzien van een zilverdruk wat uitstekend gelukt is. Drukkerij Zwaan te Wormerveer heeft voor zijn klant WE deze mooie labels gedrukt. Een duurzame keus en een fraai resultaat.

Materiaal: 200 micron Gaiakraft
Druk: Drukkerij Zwaan

Duurzaam relatiegeschenk

memo

Wat is er nu leuker om uw klant te verrassen met een duurzaam relatie geschenk. Een doosje gemaakt van Gaiakraft met daarin kleine notitieblaadjes die ook van Gaiakraft zijn. Geen gebruik van bomen, water en bleekmiddelen. Een statement van uw zijde en zeker voor uw klant.

En natuurlijk 100% waterproof!

Doosje: 350 micron Gaiakraft
Inhoud: 120 micron Gaiakraft

Schrijfpapier / Gaiakraft

schrijfpapier

Zouden de grote warenhuizen wachten totdat de consument erom vraagt? Milieu vriendelijk schrijfpapier dat ook nog eens waterproof is en super beschrijfbaar is. Wij weten het niet, wat wij wel weten is dat de productie al plaats gevonden heeft. Zie het resultaat. Een milieu vriendelijk alternatief voor het gewone papier.

Materiaal: 100 micron Gaiakraft

Kofferlabel / Gaiakraft

label koffer

Ook voor koffer labels gebruik je gewoon Gaiakraft. Omdat het makkelijk te beschrijven is en bovendien watervast, is het een ideale toepassing.

Materiaal: 350 micron Gaiakraft

KNRM

Reddingrapport KNRM

Deze toepassing heeft meerdere voordelen. Inmiddels weet bijna iedereen dat het gebruik van Gaiakraft het milieu ontlast en dat is zeker niet onbelangrijk!! Want zonder gebruik van bomen, bleekmiddelen of water maken wij dit papier.

Over water gesproken, wat doe je als je als KNRM een notie blokje nodig hebt en dit moet gebruiken in een natte omgeving? Juist, dan gebruik je een materiaal dat waterproof is. En dat is Gaiakraft zeer zeker. De keus was dus snel gemaakt.

Een staaltje van het nemen van verantwoordelijkheid in combinatie met een praktische toepassing.

Opdrachtgever: KNRM
Druk/Productie: The Notepad Factory
Materiaal: Gaiakraft 120 micron. Rug 350 micron

Gedrukt vanaf de rol.

Tuinbouwlabels/Gaiakraft

labels

Stolk een grote speler in de tuinbouw wereld kiest ook voor verantwoorde labels. Waar veelal nog steeds PP wordt gebruikt kozen zij voor een veel beter alternatief, namelijk Gaiakraft.
Het behoeft geen verdere uitleg want dit blog spreekt boekdelen als het Gaiakraft betreft. Alle voordelen staan vermeld en een keus is dan snel gemaakt.

Opdrachtgever: Stolk Orchids
Druk: Terraprint
Materiaal: 350 micron Gaiakraft

Schnäbelzeit/Gaiakraft

Deurhanger

Schnäbelzeit Bitte nicht stören! Een zeer originele reclame uiting van onze Duitse agent. Zij maakte deze Hotel deurhangers. Aandoenlijk en ook zeer milieu bewust.

Materiaal: 350 grams Gaiakraft
Druk: FullColour offset
Gedrukt door Prints+forms

3-LUIK/Gaiakraft

folder klein

Deze 3-luik is gedrukt door onze agent te Mannheim. Het gesloten formaat is A4 en het resultaat is wederom prachtig!

Geen gebruik van bomen, water of bleekmiddelen.

Druk: Offset
Materiaal: Gaiakraft
Dikte: 200 micron

Unieke PrintBuyer

PrintBuyer

Is dit een bijzondere PrintBuyer? Ja dat is het zeker!!

Het gehele binnenwerk van deze PrintBuyer is gedrukt op 180 micron Gaiakraft. Een fantastische milieu bewuste keus en als je het in je hand hebt wordt je nog enthousiaster.

Als de cover ook van Gaiakraft zou zijn geweest dan zou het magazine in het zwembad gelezen kunnen worden want Gaiakraft is 100% waterproof. En natuurlijk 100% boomvrij! Geen bomen, geen water en geen bleekmiddelen!

Elke groene reisorganisatie kan in het vervolg zijn magazine op Gaiakraft drukken.

De PrintBuyer is gedrukt door Ecodrukkers met inkt van Yukon ink.

Materiaal binnenzijde: 180 micron Gaiakraft
Druk: Ecodrukkers te Nieuwkoop
Inkt: Yukon inks
Afwerking: Bindgenoten te Utrecht

Magazine

Travel magazine 2

Ja je ziet het goed! Dit magazine is 100% waterproof en gemaakt van Gaiakraft. Deze reisorganisatie heeft gekozen voor een duurzaam magazine. Hiermee dragen zij een steentje bij aan het beschermen van het milieu. Want: geen bomen, geen gebruik van water en bleekmiddelen.

Het blad is geheel gedrukt op 200 micron Gaiakraft

Gezond leven

folder

Gezond leven kan op allerlei manieren. Wie kent BAYER niet? Een merk die alleen maar bezig is op het gebied van gezondheid. Hierin staat de mens centraal. Wat ook meer en meer centraal staat is het milieu dat direct gekoppeld kan worden aan de gezondheid van de mens.

Drukkerij Roelofs wees hun klant ‘BAYER’ in Duitsland dan ook op ons materiaal wat een fantastische aansluiting is op de doelstelling van BAYER. Een gezonder en verantwoord leven!!

Hoe toepasselijk kan iets zijn!!

Materiaal: 200 micron Gaiakraft
Print: drukkerij Roelofs
Klant: BAYER Duitsland

Goed op reis

Sawadee kl

Met SAWADEE op reis betekent puur genieten. Al eerder werden de koffer labels voor SAWADEE gemaakt door drukkerij van Mierlo.

Waarom de koffer labels uitvoeren in Gaiakraft? Omdat de labels een verantwoorde keus is dat geheel past in deze tijd en de toekomst. Een label voor 80% bestaande uit mineralen. Geen gebruik van bomen, water of bleekmiddelen.

Het label is 100% waterproof en is duurzaam.

Materiaal: 350 micron Gaiakraft
Druk: Drukkerij van Mierlo