Alle artiklen in Kaarten

Nederland fietsland

fietskaarten

Fietskaarten

Wat een fantastisch resultaat. Fietskaarten gemaakt van Stone Paper. Het Landelijk fiets platform koos er bewust voor.

In deze nieuwe editie (2015-2016) van de populaire Basiskaart LF-routes zijn alle wijzigingen in de LF-routes en knooppuntnetwerken van de afgelopen twee jaar verwerkt. Ook is alvast geanticipeerd op aanpassingen in het netwerk in Zeeland die dit voorjaar worden doorgevoerd. Daarnaast is de cartografie vernieuwd en zijn de kaarten van watervast papier. Lees verder….

Materiaal: 120 micron Stone Paper
Gemaakt door: Reijers Kaartproducties

Flevo-landschap kaarten

Flevolanschap

Wederom een herdruk op Stone Paper voor Flevolandschap. Prachtige wandelkaart gedrukt op 160 micron Stone Paper. Hier zie je de kleur controle bij de pers.

Gedrukt door: Practicum
Materiaal: 160 micron Stone Paper

Deurhanger ook in Duitsland

Deurhanger

We zien het nog veel te vaak in hotels, deurhangers gemaakt van karton. De deurhangers van karton gaan niet erg lang mee en zijn zeker niet duurzaam. Bovendien is de productie van papier/karton een aanslag op het milieu. In Nederland deden wij het al maar nu zijn ze er ook in Duitsland.

Via onze Duitse agent zijn deze deurhangers gedrukt door Aprintia in Duitsland.

Voordelen: tijdens productie geen bomen gebruikt, geen water en geen bleekmiddelen. Makkelijk schoon te maken met water dus vele malen te gebruiken.

Materiaal 300 micron Stone Paper
Druk: Offset (incl. zilver)

De Bank / Stone Paper

kaart

Steeds meer banken zien in dat zij het voortouw moeten nemen. Ook de Volksbank in Duitsland ziet in dat dit belangrijk is. Soms zijn het kleinere dingen zoals een fraaie plattegrond met daarin 15 punten om te ontdekken in de nabije omgeving van Ulm-Biberach. En dat doe je bij voorkeur op de fiets met een map gemaakt van steen. Dus geen papier maar steen!

Ook erg handig omdat het waterproof is.

Materiaal: 160 micron Stone Paper

NATUURPARK LELYSTAD PLATTEGROND

plattegrond

Natuur waarvan je kunt genieten. Dat kan in Het Flevo Landschap

Het Flevo Landschap liet deze duurzame kaart drukken om zo een bijdrage te kunnen leveren aan een beter milieu. Erg passend om dan een materiaal te gebruiken waar geen bomen voor zijn gekapt, geen water voor is verspilt en vrij is van bleekmiddelen. Dan is de keus snel gemaakt voor Gaiakraft. Drukkerij Graficient te Almere wees zijn klant hier dan ook op.

De kaart is dubbelzijdig bedrukt. Aan de ene kant informatie over de dieren die in het natuurpark leven en aan de andere kant de wandelroute. Omdat Gaiakraft 100% waterproof is is het gebruik voor buiten zeer geschikt.

Druk: Graficient te Almere
Materiaal binnenwerk: Gaiakraft 200 micron

Bureau Marije van der Park

NatuurSUPER

Is dit een mooi initiatief of niet? Voor Marije van der Park heeft Ecodrukkers te Nieuwkoop deze A5 DoeHetZelf stappenplan kaarten gedrukt.
Lees over NatuurSUPER

Natuur, milieu, duurzaam……. logisch dan komt Gaiakraft weer om de hoek kijken. Prachtige toepassing en uitstekend voor buiten gebruik omdat het ook 100% waterproof is.

Materiaal: 350 micron Gaiakraft
Opdrachtgever: Marije van der Park
Druk: Ecodrukkers te Nieuwkoop

beautiful story/Gaiakraft

beautiful story labels

Wat zijn wij trots!!!!! A beautiful story yewellery kiest voor Gaiakraft sieraden hangers. Dit dankzij Ecodrukkers te Nieuwkoop die hun hierop attendeerde.

Lees de geschiedenis van ‘http://www.abeautifulstory.nl/hoe-het-begon’ en je zult begrijpen dat Gaiakraft hier geheel op aansluit. Een duurzaam product die ons milieu minder belast. Helemaal boomvrij en geen water of bleekmiddelen gebruik.

Materiaal: 350 micron Gaiakraft
Opdrachtgeven: A beautiful story
Druk: Ecodrukkers te Nieuwkoop

Vervang PolyArt door Gaiakraft!

map

Nog meer besparen?
Ja, dat kan met Gaiakraft.

Op deze afbeelding zie je een kaart die gedrukt is op 160 micron Gaiakraft. Een uitstekende vervanging van PloyArt dat vaak voor kaarten wordt gebruikt.
Gaiakraft is ruim 4x goedkoper dan polyArt!!

Bovendien bestaat Gaiakraft voor 80% uit mineralen!

Waterproof, moeilijk te scheuren, geen witte vouwranden!!

Druk : Full Colour
Materiaal: 160 micron Gaiakraft
Producent: Duitsland

Oops uitverkocht!

collage

Oops uitverkocht!! En nu?
Iedereen kent het wel, je staat voor het schap in de winkel en het product is er niet meer. Graphic Support te Dreumel drukte voor de Mars group ‘Oops uitverkocht’ schapkaarten. Er is bewust gekozen voor een duurzaam materiaal. En Gaiakraft voldoet dan ook aan al hun eisen. Vet vrij, duurzaam, C2C zilver, etc. Dus wederom geen bomen, water en bleekmiddelen in het productie proces.

Ook op Gaiakraft drukken, vraag de informatie aan via ons contact formulier.

Materiaal: 350 micron Gaiakraft
In opdracht van: Mars group door Graphic Support
Druk: Drukkerij Roelofs

De helft of helemaal?

milner kaarten kl

Altijd een goede vraag. De helft of helemaal? De eerste vraag is altijd, waar gaat het over. Gaan we voor een gezond leven dan zetten wij ons voor 100% in. En daarom kiest Milner voor halfvolle melk om hun producten te produceren en dat is dan weer de helft 50%. Een heel gezonde beslissing. Gezond voor lichaam en geest. Omdat gezondheid voorop staat ontwikkelde een reclame bureau de zogenaamde ‘Achtertuinsporten kaarten’ voor Milner. Speciaal voor kinderen.

Het reclame bureau is door Maze-line projectmanagement marketing & print gewezen op een passend materiaal dat aansluit op de filosofie van dit project. Want door geen papier te gebruiken ontlast je het milieu enorm wat de gezondheid ten goede komt en daarom is er gekozen voor Gaiakraft. Afgezien dat het de beste keus is voor ons milieu worden de kaarten natuurlijk ook buiten gebruikt. En zoals velen inmiddels weten is Gaiakraft ook nog eens 100% waterproof.

Full Colour druk op 350 micron Gaiakraft door Maze-line.

Tuinlabel / Gaiakraft

Label plants

Gaiakraft is breed toepasbaar. Wat dacht je van labels voor de tuinbouw. Een fraai stukje materiaal dat past in het groen. Bovendien 100% waterproof en dat is welkom in een vochtige omgeving. Drukkerij van Zwieten drukte daarom deze prachtige labels op 350 micron Gaiakraft in opdracht van Dillewijn verpakkingen en met succes!

Gaiakraft of PolyArt

map

Wist u dat Gaiakraft een uitstekende vervanging is voor PolyArt. Gaiakraft is in veel gevallen een prachtig alternatief voor polyArt. Omdat Gaiakraft 100% waterproof is en scheurvaster dan papier is het geschikt voor buiten gebruik of in een natte omgeving. Bovendien is Gaiakraft vele malen goedkoper dan PolyArt. En natuurlijk is Gaiakraft een milieu bewuste keus!
Deze kaart is het bewijs!