Alle artiklen in Geen categorie

origami flower pot

SP Vaas

What an amazing design. Creativity combined with durable and waterproof material.

’Visit the website of Into the Cycle and discover more about this sustainable product.

Creation: Into The Cycle

More about Stone Paper? Please visit our website

Certificates

Certificaat

Certificates Printed on Stone Paper by DZyzzion

Brief explanation of Stone Paper

This is a brief explanation of Stone Paper. Click HERE

New Logo Stone Paper

Beeldmerk nieuw

This is the new official Stone Paper logo.

Unlimeted possibilities with Stone Paper but our brain sometimes is limited!
Because does your brain notice two hearts or leaves? Or did your brain notice something more?

Dit is het nieuwe officiele Stone Paper beeldmerk.

Ongelimiteerde mogelijkheden met Stone Paper maar ons brein is soms gelimiteerd!
Want zag je brein twee hartjes of blaadjes? Of nam je brein ook iets anders waar?

Taiwan Excellence showcase in Amsterdam

Taiwan Excellence Showcase_HR-107 Marc From Stone paper (1)

The showcase just end on June 28th. Five days long!

The stone paper draws a lot of attentions and interest during the exhibition. People like the idea of environmental friendly.
We also made an invite to several communities with the beginning sentence of “ Come to find out how to turn stone into paper, so many people came in and ask for it directly.

The world award for sustainability

AWARD

Our Stone Paper agent in New Zealand received the Energy Globe National Award certificate from Consul General and Trade Commissioner Guido Stock. Take a look here.

Prestigious recognition for sustainable performance
The Energy Globe is today’s most important environmental prize with 177 participating countries and annually more than 1500 project entries. It is given in recognition of outstanding performance in terms of energy efficiency, renewable energy and resource conservation worldwide.

Dit is niet zomaar. The world award for sustainability is een bewijs dat het gebruik van Stone Paper een zeer goede stap is.

A feast from nature

2015-04-01 13.28

Dit boek met het formaat 25,5 x 36 cm met maar liefst 232 pagina’s is gemaakt van Stone Paper. Een uitgave speciaal gemaakt voor Zuid Afrika.

Briljante afdrukken en passend in een beeldschone natuurlijke omgeving.

Materiaal binnen werk: 120 micron Stone Paper
Informatie voor het vervaardigen van Stone Paper boeken: vraag het aan Gaia-Concept BV

Ook de Telegraaf bracht het onder de aandacht.

2015-03-05 09.09

Onder de aandacht in de Telegraaf! Stone Paper

Gunter Pauli

gunter

Wist je dat Gaia Concept BV sinds een maand een samenwerking heeft met Gunter Pauli. De schrijver van het boek ‘The blue economy’en mede oprichter van ZERI

Gunter is onder andere de aanjager van Stone Paper.

Ondernemend Nederland Innovaties

closeupu

Op zondag 6 April zijn wij te zien in het programma innovatie op RTL7 om 10.00 uur. Hier zien jullie een glimp van onze fabriek waar het Stone Paper wordt gemaakt.

Zaterdag 12 April is de herhaling te zien om 13.00 uur, eveneens op RTL7

Schrijf het in de agenda.

Het goede doel

Puzzelboek

Behalve onze bijdrage om het milieu te ontlasten besteden wij ook graag aandacht aan het goede doel.

Door het plaatsen van een advertentie dragen wij bij aan een gratis puzzel- en kleurboeken voor kinderen in ziekenhuizen en medisch kinderdagverblijven.

Voor meer informatie bezoek de website van KinderpuzzelNederland

Ook België spreekt er over.

In België vliegen de stenen je om de oren. Want ook onze Belgische vrienden ontdekken Stone Paper (Gaiakraft) meer en meer. Hierbij de link naar de uitzending van twee weken geleden.

Nieuwe kansen

signing

Gaia-Concept BV heeft twee weken geleden de nieuwe contracten getekend met de gloed nieuwe fabriek in China. De vraag naar Stone Paper is zo groot dat er besloten is een nieuwe fabriek te openen. Uiteraard zijn wij blij met deze ontwikkelingen want hiermee is de steun tot het verminderen van schadelijke effecten voor het milieu des te groter.

De investeringen zijn gedaan omdat de feiten voor zich spreken. Het vervangen van papier, daar waar mogelijk, door ons materiaal is absoluut een zeer goede stap. Met deze aanwinst is de productie capaciteit enorm en met 14 andere agenten van over de hele wereld dragen wij ons steentje bij. Wij hebben de contracten getekend voor de Benelux en Duitsland waar wij het agentschap hebben.

Het is voor ons een feestelijk moment die wij dan ook graag delen.

Wij nodigen iedereen uit om de volgende de website van Environmental paper eens te bezoeken om daar vele feiten te vinden over regulier papier.

IJzersterke mailing

mailing Germany

Onze Duitse agent heeft deze week een ijzersterke mailing de deur uit gedaan. Of misschien moeten we zeggen STEENSTERKE mailing! Want zij stuurde hun potentiële en huidige klanten deze marmeren plaat van 15 x 15 cm. Gaiakraft bestaat immers voor 80% uit steen.

De gene die Gaiakraft (StonePaper) gebruikt doet echt iets goeds. Want ten opzichte van het reguliere papier is het de beste keus om het milieu te ontlasten.

Opdrachtgever: Duitsland

In vogelvlucht

ballon dag

Op 9 – 11 oktober nam Gaia-Concept BV deel aan Milieu 2012 Tijdens deze dagen kon je een ballonvaart winnen om zelf te ervaren dat Nederland heel erg groen is. Dat zie je het beste vanuit de lucht! De ballonvaart werd gewonnen door De Groene Grachten.

Deze maand was het zo ver! Twee medewerkers van De Groen Grachten genoten volop van deze prachtige manier van vliegen. De Groene Grachten is een initiatief van Wubbo Ockels die zich inzet voor verduurzaming. Voor meer informatie bezoek hun website.

Printmatters

adver

Printbuyer en Printmatters hebben de handen ineen geslagen en gaan door onder de naam PrintMatters!

In de eerste uitgave trekt BuhrmannUbbens en Proost en Brandt meteen de aandacht met hun aankondiging dat zij Gaiakraft in hun collectie hebben opgenomen.

Wij van Gaiakraft wensen PrintMatters heel veel succes met het nieuwe magazine!

TROUW / GAIAKRAFT

foto (2)

Ook TROUW ontdekte een groen product voor hun groene bijlage. Mooi artikel over Gaiakraft.
Hoe meer mensen het weten hoe beter voor ons milieu.

90 Jaar jong!

90 jaar

Wat doe je als je 90 jaar jong bent? Dan vier je toch een feestje. Vandaag is het een mijlpaal voor drukkerij Graficient te Almere want zij bestaan al 90 jaar!!

90 jaar jong betekent een enorme schat aan ervaring. Zoals ook staat beschreven in hun gloednieuwe uitgave is Graficient altijd bezig nieuwe markten te ontdekken. Vandaag de dag is bijvoorbeeld ons milieu erg belangrijk en ook daar spelen zij op in door gebruik te maken van Gaiakraft. Wij zijn dan ook meer dan trots dat zij hier een kolom aan hebben besteed. Bovendien tonen zij hiermee aan dat zij de tijd vooruit te zijn.

Dat maakt het verschil!!!

Wij van Gaiakraft feliciteren Graficient dan ook van harte!!!

Kwaliteits controle

Factory

Het jaarlijkse bezoek zit er weer op. Kwaliteit besprekingen op locatie in onze fabriek om zo onze klanten goed van dienst te kunnen zijn.
GaiakKraft (Stone-Paper) blijft een mooi product die zijn aandacht verdient.

En in de showroom van de fabriek ligt de fraai uitgevoerde PrintBuyer die is gedrukt door Ecodrukkers te Nieuwkoop met het binnenwerk van Gaiakraft.

Mei 2013

Goed om te weten

CMYK_BUPBVE

Goed om te weten. Over twee weken kun je Gaiakraft ook bestellen bij BuhrmannUbbens – Proost&Brandt. Gemak dient de mens.

CarePlus/Gaiakraft

Take care

Als u de website van CarePlus bezoekt zult u dit eerst lezen:
Het belang van een EHBO-set mag niet onderschat worden. Tijdens uw reis, in en om het huis of tijdens een buitensport is een klein ongeluk snel gebeurd. Daarom is het belangrijk altijd een EHBO-set in de buurt te hebben. Vooral in een warm en vochtig klimaat in de (sub)tropen kunnen wondjes snel gaan ontsteken.

CarePlus werd door drukkerij Grafinoord gewezen op het watervaste en milieu verantwoorde materiaal Gaiakraft. Uitermate geschikt voor de bijsluiter van hun EHBO-sets. CarePlus heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt en zijn nu voorzien van de duurzame bijsluiters gemaakt van Gaiakraft.

Materiaal: 120 micron Gaiakraft
Druk: Grafinoord te Amsterdam
Opdrachtgever: CarePlus

Advertentie/Gaiakraft

advertentie

In de aanloop van de beurs milieu2012 plaatste wij deze fraaie advertentie in de Printbuyer. Voor iedereen die dit heeft gemist staat hij nu op ons blog.
Vergeet niet langs te gaan. Van 9 t/m 11 Oktober Milieu2012

Gaiakraft: Stand nummer 255

De onthulling

Blog Milieu 2012

Van 9 – 11 oktober neemt Gaiakraft deel aan Milieu 2012 ‘the one stop shop’ voor duurzaam ondernemen.

Na ons tipje van de sluier is het nu eindelijk zo ver, nog voor September! Ja, je ziet het goed! je maakt kans op een gratis ballonvaart.

Wat moet je daarvoor doen? Breng een bezoek aan onze stand en laat je gegevens achter. En wie weet ben jij degene die kan ervaren hoe groen Nederland is vanuit de lucht op een verantwoorde manier. Elke dag een kans

Zet het in je agenda. Graag tot ziens!

Duurzaam ondernemen heeft de toekomst

Logo Milieu drukwerkkwaliteit

Producten gemaakt van duurzame materialen en geproduceerd met minder energie en afval hebben de toekomst. Ondernemers spelen hiermee alert in op de toenemende vraag en hebben oog voor het maatschappelijk belang. Bovendien leidt een milieubewuste aanpak tot verlaging van de bedrijfskosten en versterking van de concurrentiepositie. 


Milieu 2012 is ‘the one stop shop’ voor duurzaam ondernemen, voor alle branches en overheden. Met specifieke themapleinen zoals over afval & recycling, (afval)water, lucht, geluid, bodem, veilig werken en duurzame mobiliteit. Met interactieve bijeenkomsten georganiseerd door o.a. VVM, VLM en NVRD. Ook Gaiakraft zal aanwezig zijn met zijn fraaie producten die een steentje bijdragen aan een betere toekomst. Uiteraard staan wij op het C2C gedeelte. Begin September zullen wij het standnummer hier vermelden.

Echt MVO? dan mag je dit niet missen!!!

Duitsland is er klaar voor!!

Fantastisch nieuws voor het milieu!!
Gaiakraft is definitief Duitsland in gestapt. Speciaal hiervoor hebben wij een kundige agent weten te vinden. De website is vertaald en inmiddels online.

Nu al wordt Gaiakraft ingezet op diverse gebieden in Duitsland.

1% for the planet

Het is goed om te weten waarom wij onder andere Gaiakraft vertegenwoordigen? Ter aanvulling van alle voordelen ten aanzien van het milieu is Gaiakraft ook lid van 1% for the planet. Dit is niet onbelangrijk en wij adviseren bedrijven die ook MVO minded zijn hier lid van te worden.

Want een steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat er straks een gezonde leefomgeving is voor onze kinderen, is het minste wat je kunt doen!

Informatie over Gaiakraft? Klik hier.

Run op Gaiakraft

Na een positieve tweede helft van 2011, waarin veel drukkerijen en eindgebruikers voorzichtige stappen richting GaiaKraft maakten, loopt het op dit moment storm.

Niet alleen blijven veel bedrijven maar ook instellingen Gaiakraft ontdekken, de orderstroom is nu echt op gang gekomen. Na de intensieve marktbewerkingen in 2011, gericht op de naamsbekendheid, kunnen we stellen dat ruim 70% van de grafische bedrijven Gaiakraft van naam en faam kent. Een bijzondere prestatie, die nu ook tot algemene acceptatie van het product leidt.

De vraag groeit vanuit bedrijven en instellingen naar Gaiakraft Dit komt mede doordat de orderstroom een bijzonder brede producttoepassing kent. Er worden visitekaartjes van gemaakt, maar ook brochures, boekwerken, verpakkingen, tassen en zelfs pakpapier. Enerzijds vanwege de bijzondere touch en feel van het product en anderzijds vanwege de specifieke kenmerken, zoals waterresistentie, scheurvastheid en milieutechnische voordelen.

Kortom, de groei is explosief, de huidige afnemers behouden duidelijk een voorsprong in de markt van nu.

Vacuumvormen / Gaiakraft

relief

Een proef bij de firma Depla met 400 micron Gaiakraft pakte zeer goed uit. Zie hier het resultaat. Vacuumvormen geeft een fantastisch resultaat. Mooie manier om Gaiakraft in te zetten.

Kaleidoscope / Gaiakraft / Frankfurt

Gaiakraft cadeau papier in Frankfurt op Paperworld bij Kaleidoscope van 28 t/m 31 Januari. Stand nummer 6.0 C06 Kom langs en aanschouw!

Duurzaam werken / Gaiakraft

Duurzaamwerken.nl besteed aandacht aan de tassen gemaakt van Gaiakraft. Zie deze link