Tuinlabels

Orchidiva

Met succes de herdruk op Stone Paper. In opdracht van de firma Dillewijn zijn deze Tuinlabels gedrukt op 200 my Stone Paper.

Waterproof, boomvrij en geen gebruik van chemische middelen.

Ook de Telegraaf bracht het onder de aandacht.

2015-03-05 09.09

Onder de aandacht in de Telegraaf! Stone Paper

AFAS en de tassen

AFAS Bags

Wederom bestelde AFAS software de tassen gemaakt van Stone Paper bij Meuwsen promotionals

De hoofdsponsor AFAS op BID (Big Improvement Day) was daarvoor al in aanraking gekomen met Stone Paper via Meuwsen Promotionals. Hier zien we dus het vervolg van de Stone Paper tassen voor AFAS.

Boomvrij, water vrij en geen gebruik van bleekmiddelen. Een zuiver verantwoord product.

Materiaal: 200 micron Stone Paper

Nederland fietsland

fietskaarten

Fietskaarten

Wat een fantastisch resultaat. Fietskaarten gemaakt van Stone Paper. Het Landelijk fiets platform koos er bewust voor.

In deze nieuwe editie (2015-2016) van de populaire Basiskaart LF-routes zijn alle wijzigingen in de LF-routes en knooppuntnetwerken van de afgelopen twee jaar verwerkt. Ook is alvast geanticipeerd op aanpassingen in het netwerk in Zeeland die dit voorjaar worden doorgevoerd. Daarnaast is de cartografie vernieuwd en zijn de kaarten van watervast papier. Lees verder….

Materiaal: 120 micron Stone Paper
Gemaakt door: Reijers Kaartproducties

AFAS

AFAS bag

Ook AFAS software inspireert beter ondernemen. Zij gaven Meuwsen Promotionals de opdracht tot het produceren van deze Stone Paper tassen.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Geproduceerd door: Meuwsen Promotionals

Geen Water bij de wijn

Waterschap Wine

Letterlijk geen water bij de wijn. Want waterschap Zuiderzeeland koos voor wijn tassen gemaakt van Stone paper. We weten allemaal dat Stone Paper geen water behoeft tijdens de productie en uiteraard geen bomen.

Wijntassen die voor 80% uit STEEN bestaan! Goede keus!

Materiaal: 200 my Stone Paper
In opdracht van: Meuwsen Promotionals

X-mass present

mailing

Wat je hier ziet is een onderdeel van een wel heel origineel X-mass geschenk. Een geschenk van Ecodrukkers die daadwerkelijk goed bezig is. Zij reduceren schadelijke milieu effecten enorm en tonen dit aan met harde cijfers. Samen met de lekkerste olijf olie stuurde Ecodrukkers dit naar haar klanten.

De brochure die hier getoond wordt is gemaakt van Stone Paper. Een beter keus bestaat er niet.

Uitvoering: Ecomediasolutions
Materiaal: Binnenwerk 160 micron Stone Paper omslag 300 micron Stone Paper

MEDIEN Magazine

MEDIEN Steinpapier

This magazine is printed by PMG Germany. The magazine is printed on 200 micron Stone Paper.

Gehören Sie zu den Druckern, die gerade den gigantischen Markt für STEINPAPIER verpassen?

Print: PMG
Material: 200 micron Stone Paper

Flevo-landschap kaarten

Flevolanschap

Wederom een herdruk op Stone Paper voor Flevolandschap. Prachtige wandelkaart gedrukt op 160 micron Stone Paper. Hier zie je de kleur controle bij de pers.

Gedrukt door: Practicum
Materiaal: 160 micron Stone Paper

PREVDENT USER MANUAL

User manual

ECdruk te Oosterhout drukte deze brochure voor hun klant Prevdent. Zij zochten een duurzaam materiaal en kozen Stone Paper.

Druk: ECdruk
Materiaal: 200 micron Stone Paper
Geleverd door: PaperlinX

Brochure Grün-gedruckt

Grun Gedruckt brochure 2

Ook in Duitsland zien wij steeds meer Stone Paper. Een hele goede zaak om papier te vervangen voor Stone Paper. Deze brochure is gedrukt door Grün-gedruckt op 200 micron Stein-Papier

Druk: Grün Gedruckt
Materiaal: Stone Paper

Never stop dreaming

Fables New

Wederom een nieuw boek van Gunter Pauli. Gunter’s Fables. Dit keer in het Engels en Nederlands met het verhaal van RotterZwam en Stone Paper. Het hele boek is van Stone Paper gemaakt.

Verschillende mensen hebben er hard aan gewerkt om de deadline te halen. En het is gelukt! Het boek kun je nu al kopen in Amsterdam. Heden avond (woensdag 5 november) geeft Gunter Pauli een lezing in pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Morgen geeft hij een lezing in de Ridderzaal te Den Haag waar Koning Willem Alexander en minister Kamp van Economische zaken voor het eerst met Stone Paper te maken krijgen.

Druk: Ecodrukkers.
Materiaal: Stone Paper
Opdrachtgever: RotterZwam

Speciale dank aan: Hein Ruhe, Hilke de Wit, Mark Slegers, Charles van der Hagen, Pepijn van Vorst, Marc Heddes, Desiree Driesenaar

Wijn etiket

wijn etiket

De agent in Chili laat deze wijnetiketten, gemaakt van Stone Paper, produceren in zijn land. Fantastische toepassing, verantwoord en zeer functioneel. Waterproof waardoor het etiket mooi blijft ook al staat de fles in ijs.

In Duitsland draaien wij nu de eerste proeven op Stone Paper. Wie zou de eerste zijn in Nederland?

Materiaal: 120 micron Stone Paper

The best knows no alternative.

Brochure mailing

The best knows no alternative.

En zo is het ook. Wat past beter bij een exclusief merk dan een exclusief materiaal. Juist, Stone Paper.

Reclame bureau FHV/BBDO ontwikkelde een brochure met een fraaie maar gecompliceerde vouwwijze. Doordat vouwen vaak een witte rand veroorzaakt in het drukwerk op regulier papier is er bewust gekozen voor Stone Paper waar dit fenomeen niet voorkomt. Mooie bijkomstigheid is dat het een zeer verantwoord materiaal is t.a.v. het milieu.

Eerlijk is eerlijk, Stone Paper is niet altijd even makkelijk te bedrukken.

Een creatieve en oplosgerichte drukkerij is hier echt voor nodig.
De brochure is gedrukt bij drukkerij Aeroprint te Ouderkerk aan de Amstel. Uiteindelijk heeft drukkerij Aeroprint een knap staaltje drukwerk afgeleverd.

Materiaal: 120 micron Stone Paper
Opdrachtgever: FHV/BBDO
Druk: Drukkerij Aeroprint

De nieuwe folder van Gaia-Concept BV

folder Gaia

De nieuwe folder van Gaia-concept BV ligt klaar. Wil je die ontvangen bezoek dan onze website en vraag hem aan.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Druk: Ecodrukkers

Stone Paper wordt gedragen door Gunter Pauli de schrijver van het boek “the blue economy”

Q-Railing tassen

Q tas

Q-Railing heeft gekozen voor Stone Paper tassen die zijn uitgevoerd door Hedi International. Een prachtig resultaat!

Materiaal: 200 micron Stone Paper

Notitie blokjes van Stone Paper

notitie

Tijdens Ecoprocura zijn deze notitieblokjes uitgedeeld aan de deelnemers van dit evenement. Het werd met verbazing ontvangen. Blokjes die voor 80% uit STEEN bestaan!! Ook Gunter Pauli die als spreker op dit evenement was heeft het Stone Paper weer goed op de kaart gezet.

Materiaal: 120 micron Stone Paper gelinieerd Achterblad 300 micron Stone Paper

Stein Papier

De Fabels van Gunter Pauli

fabels SP

Het is een uniek exemplaar. De Fables van Guter zijn dit keer gedrukt op Stone Paper door Ecodrukkers te Nieuwkoop. Zij hebben samen met ons (Gaia-Concept BV) dit prachtige boek weten te realiseren. Uiteraard hebben wij het dan puur over het gebruik van het materiaal het drukwerk en de afwerking. Vooraf is er zeer veel inspanning geleverd door verschillende partijen om de lay-out en alle correcties op tijd aan te leveren.

Het boek is meer dan fantastisch. Het sluit ook aan bij de filosofie van Gunter Pauli die het boek The blue Economy schreef en bovendien het Stone Paper in zijn hart heeft gesloten.

Materiaal: 200 en 160 micron Stone Paper / Stein Papier
Druk: Ecodrukkers te Nieuwkoop
Materiaal geleverd: Gaia-Concept BV

Gunter Pauli

gunter

Wist je dat Gaia Concept BV sinds een maand een samenwerking heeft met Gunter Pauli. De schrijver van het boek ‘The blue economy’en mede oprichter van ZERI

Gunter is onder andere de aanjager van Stone Paper.

Deurhangers

doorhanger

Een trendy hotel met een trendy deurhanger. Gekozen is voor een aparte vorm. Een bewuste keus om Stone Paper te gebruiken. Het gaat veel langer mee wat de duurzaamheid vergroot en het feit dat het vermijden van karton hoog in het vaandel stond maakte de keus nog makkelijker.

Materiaal: 350 micron Stone Paper Stein Papier
Druk: Prezco Print Media

DZyzzion

Visitekaartje

Of het nu gaat om duurzaam ondernemen, duurzame gebiedsontwikkeling of andere duurzame zaken, het gaat in de eerste plaats om het maken van bewuste keuzes. Dat is niet altijd eenvoudig, want duurzaamheid is een breed begrip. DZyzzion heeft de kennis, de ervaring en de tools die u nodig heeft om uw plannen te realiseren en klaar te zijn voor de toekomst!

Dit is de tekst waarmee Dzyzzion begint op hun website. Hun website spreekt boekdelen en hoe logisch is het dan om je visitekaartjes en enveloppen in het meest verantwoorde materiaal te laten uitvoeren?

Item: visitekaartjes
Materiaal: 300 micron Stone Paper Stein Papier
Druk: Prezco Print media

Deurhanger ook in Duitsland

Deurhanger

We zien het nog veel te vaak in hotels, deurhangers gemaakt van karton. De deurhangers van karton gaan niet erg lang mee en zijn zeker niet duurzaam. Bovendien is de productie van papier/karton een aanslag op het milieu. In Nederland deden wij het al maar nu zijn ze er ook in Duitsland.

Via onze Duitse agent zijn deze deurhangers gedrukt door Aprintia in Duitsland.

Voordelen: tijdens productie geen bomen gebruikt, geen water en geen bleekmiddelen. Makkelijk schoon te maken met water dus vele malen te gebruiken.

Materiaal 300 micron Stone Paper
Druk: Offset (incl. zilver)

Golf score

Golf card

Dit is de uitslag van het drukwerk. Een Golf score kaart. Ideaal voor buitengebruik. Want een regenbui maakt niet uit. Waterproof en zeer milieu verantwoord.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Uitvoering: Aprintia te Duitsland

YAMYAM

Ramyun

De menukaart van YAMYAM Berlin is gemaakt van Stone Paper. Makkelijk schoon te maken en het maakt deze kaart niets uit of je water of een andere vloeistof over hem heen gooit want het is waterproof.
Dat er dan ook nog een verlaging van de footprint is bereikt door niet te kiezen voor regulier papier is natuurlijk fantastisch.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Gedrukt door: Aprtintia

Ook op Stone Paper drukken?

NOTFALL-PASS

Noodpas

Het Deutsche Lebens-Retungs-Gesellschaft koos voor een pas die waterproof is en lang meegaat. Zo kwamen zij via onze Duitse agentschap op Stone Paper. Zie hier het resultaat van het waterproof pasje.

Uiteraard zijn de milieu technische voordelen een zeer belangrijk element.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Uitvoering: Duitse agentschap te Mannheim
Drukkerij: Aprintia GmbH

Specialist in Enveloppen

Keiren enveloppen

Op het gebied van enveloppen heeft Keiren unieke mogelijkheden in huis. Dankzij hun uitgebreide expertise vertalen zij uw speciale wensen altijd in een envelop waarmee u uitstekend voor de dag komt.

En nu hebben zij dan ook een heel speciaal materiaal gebruikt voor hun enveloppen. Keiren is de eerste die STONE PAPER enveloppen machinaal heeft verwerkt. Automatisch gelijmd en fantastisch afgewerkt. Een staaltje vakmanschap waar wij U tegen zeggen.

De meest verantwoorde envelop ter wereld!
Geen bomenkap, geen water verspilling en geen gebruik van chemische middelen.

Materiaal 160 micron Stone Paper / Stein Papier
Geproduceerd door: Keiren Speciaal enveloppen

Groenste fabriek

UNIPRO

De Groenste fabriek van Unipro.

De kracht van het bedrijfspand van Unipro is te vinden in de uitgekiende combinatie van verschillende energiezuinige en duurzame maatregelen. Berekeningen van GPR-gebouw tonen aan dat Unipro een “rapportcijfer” haalt van 8,66 voor haar duurzaamheidsprestaties.

De hier getoonde tassen gemaakt van Stone Paper sluiten daar uiteraard prima op aan.

Opdrachtgever: Zeqer / Stein Papier
Materiaal: 200 micron Stone Paper

LuftHansa tassen

LH Bags

Voordat je vliegt met LuftHansa koop je misschien wat in hun shop. LuftHansa is serieus bezig met bewust ondernemen. Met name als het de footprint betreft. Dus als je dan wat koopt krijg je geen tas van papier maar van Stone Paper. Ja, voor 80% steen.

Geen bomen kap!
Geen water verspilling!
Geen chemische middelen!

Materiaal: 200 micron Stone Paper

Schiphol media

KLM Labels

Ook Schiphol media maakt gebruik van Stone Paper. In opdracht van Schiphol media heeft Mazeline deze zogenaamde USB houders laten produceren.

Materiaal: 300 micron Stone Paper / Stein Papier

Het is “De Zaak”

De Zaak

Het is DE ZAAK die een primeur heeft.

Zij besloten om maar liefst 10.000 pocket magazines uit te geven geheel gedrukt op Stone Paper. Het magazine ploft woensdag 7 mei op de mat van 8.000 ondernemers. Na een Bevrijdingsdag, wat een bijzondere herinnering is, zal er ook een herinnering zijn aan De Zaak die hiermee een duidelijk statement maakt. Laten we bossen bevrijden van bomenkap!!

Niet alleen de bomen maar ook het water en de bleekmiddelen die ontbreken bij het productie proces maken het een zeer verantwoorde stap. Bovendien is het energie verbruik vele malen lager dan bij de productie van regulier papier.

Formaat: 17 x 12 cm
Aantal pagina’s: 88

Uitgave: De Zaak
Druk: Ecodrukkers
Materiaal: Cover 200 micron Stone Paper. Binnenzijde 120 micron Stone Paper Geleverd door: Gaia-Concept.nl