Bavaria

Sheets A5

Bavaria deed het al eerder. Het inzetten van Stone Paper. Destijds was het een kratwikkel gemaakt van Stone Paper.

Dit keer is het een introductie van hun nieuwe drank! Gedrukt op 300 en 350 micron Stone Paper!!

Meer informatie vind je hier

Stone paper BIG SHOPPER

shopping bag

Uniek item. Veel MVO bedrijven gebruiken al de tassen gemaakt van Stone Paper. De tassen kunnen breed worden ingezet.

Maar wat nu als je een big-shopper wilt hebben die een flink gewicht kan dragen? Dat kan nu met deze fantastische big-shopper die voor het grootste gedeelte bestaat uit 250 micron Stone Paper. Draagkracht tot 18 kilo!!

De tassen zijn zeer duurzaam! In tegenstelling tot bijvoorbeeld de reguliere (PP NON Woven) boodschappen tassen hopen zich hier geen bacteriën op. De tas is ook makkelijk met een sopje schoon te maken waardoor de levensduur aanzienlijk is.

Meer informatie bel 06 51 904 940

Ratingen

stadtwerke

In Ratingen zul je de tassen gemaakt van Stone Paper ook tegenkomen. Deze zeer fraaie tassen zijn in opdracht van Stadtwerke gemaakt via ons agentschap in Duitsland.

Duitsland is al aardig groen, maar het wordt steeds beter.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Verzorgd door: Stone Paper agent Duitsland

Geproduceerd voor: Stadtwerke Ratingen

De Groenegrachten

Groenegracht

De Groene Grachten is een initiatief van Wubbo Ockels met als doel de Amsterdamse binnenstad te verduurzamen. Op dit moment ontwikkelen zij een totaalpakket om zelf groene energie op te wekken en te besparen in een pand. Hiermee laten zij zien dat zelfs grachtenpanden te verduurzamen zijn.

Op 13 maart was de lancering van de Groene menukaart die uiteraard op Stone Paper is gedrukt. Want het gaat immers over duurzaamheid.
De opkomst was geweldig!

Opdracht: De Groenegrachten
Materiaal folder: 200 micron Stone Paper

Ondernemend Nederland Innovaties

closeupu

Op zondag 6 April zijn wij te zien in het programma innovatie op RTL7 om 10.00 uur. Hier zien jullie een glimp van onze fabriek waar het Stone Paper wordt gemaakt.

Zaterdag 12 April is de herhaling te zien om 13.00 uur, eveneens op RTL7

Schrijf het in de agenda.

Tassen

HWK bag

Deze fraaie tassen zijn voor een Duitse klant gemaakt. Ook zij kozen voor een duurzaam en verantwoord materiaal.

Materiaal: 200 micron Stone Paper

Coco brick

banderol

COCO BRICK. Een perfecte voeding voor planten. Deze banderol gaat om het kokos blok dat in gedroogde vorm wordt verkocht. Er is gezocht naar een stevig materiaal dat tegen vocht kan en tevens milieu verantwoord is. De keus was uiteindelijk eenvoudig mede dank zij het goede advies van drukkerij van Mierlo.

Het druk resultaat op het 200 micron Stone Paper is zeer geslaagd.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Druk: Drukkerij van Mierlo

WE did it again

hangtags

Wederom zijn de etiketten voor de winkelketen WE gedrukt door drukkerij Zwaan.

En weer is er gekozen voor 200 micron Stone Paper. Een mooi resultaat op een verantwoord materiaal.

Ook op Stone Paper drukken? Neem contact op met drukkerij Zwaan.

Informatie over Stone Paper? Bezoek onze website.

Kinderboekjes

Children books

Al eerder zijn deze kinderboekjes gedrukt op Stone Paper in de Duitse taal. Ook nu weer een her order maar dit keer in een andere taal. Het boekje is waterproof en kan bij het zwembad of in bad worden gelezen.

Een milieu bewuste keus.

Materiaal: 200 micron Stone Paper

Meer weten over Stone Paper? Bezoek dan onze website

Wijn etiketten

Labels

In Nieuw Zeeland is onze agent zeer succesvol met het maken van Wijnetiketten gemaakt van Stone Paper. Een duurzame keus. De lijmlaag is op waterbasis en eveneens milieu vriendelijk. Omdat de etiketten water vast zijn is de toepassing des te meer een pre.

De eerste testen zijn nu ook in Duitsland gedaan en ook daar ziet de toekomst er positief uit.

Meer informatie over Stone Paper bezoek onze website

De Bank / Stone Paper

kaart

Steeds meer banken zien in dat zij het voortouw moeten nemen. Ook de Volksbank in Duitsland ziet in dat dit belangrijk is. Soms zijn het kleinere dingen zoals een fraaie plattegrond met daarin 15 punten om te ontdekken in de nabije omgeving van Ulm-Biberach. En dat doe je bij voorkeur op de fiets met een map gemaakt van steen. Dus geen papier maar steen!

Ook erg handig omdat het waterproof is.

Materiaal: 160 micron Stone Paper

Natural / Stone paper

label natural

Het lijkt een natuurlijke keus om Stone Paper te kiezen. En het lijkt er ook op dat steeds meer mensen dat beseffen. Weer een voorbeeld van een weloverwogen keuze.Labels gemaakt van 200 micron Stone Paper.

Watervast, geen bomenkap, geen gebruik van water of bleekmiddelen en minder CO2 uitstoot dan tijdens de productie van papier.

Meer informatie: Gaia-concept.nl

Het goede doel

Puzzelboek

Behalve onze bijdrage om het milieu te ontlasten besteden wij ook graag aandacht aan het goede doel.

Door het plaatsen van een advertentie dragen wij bij aan een gratis puzzel- en kleurboeken voor kinderen in ziekenhuizen en medisch kinderdagverblijven.

Voor meer informatie bezoek de website van KinderpuzzelNederland

KLM Kofferlabels

kofferlabels

Elk jaar neemt de KLM deze blanco kofferlabels af van drukkerij van Mierlo. Een fantastische keus om voor dit duurzame en milieu ontlastende materiaal te kiezen.

Voordelen: stevig (250 micron), grootste deel gemaakt van steen, watervast, geen bomenkap en nog veel meer.

Meer weten over de voordelen van Stone Paper ga dan naar de website van Gaia-Concept BV

Promotas

Promo bag

Het afgelopen jaar zijn er steeds meer tassen geproduceerd van Stone Paper. Dat is een goed teken want daarmee besparen we een groot deel van ons milieu t.o.v. het normale papier.

Voor degene die interesse heeft om ook zijn tassen uit te voeren in Stone Paper hebben wij deze fraaie Promo-bags. De tassen worden geleverd door Advantage-design.

Materiaal: 200 micron Stone Paper

Queen of flowers

labels 2

Wederom een bewuste keus. Labels gemaakt van Stone Paper. Drieluik boekjes gemaakt voor een klant van de firma Dillewijn Zwapak.

Waterproof en milieu bewust.

Materiaal: Stone Paper 200 micron
Opdrachtgever: Dillewijn Zwapak

Orchidiva / Stone Paper

Labels

Na de fantastische potcovers zijn er nu ook grote aantallen labels gedrukt op Stone Paper voor de glastuinbouw. De klant van de firma Dillewijn Zwapak koos bewust voor een natuurlijke aanpak. Bovendien is het zeer welkom dat het materiaal goed bestand is tegen de vochtige omgeving waarin het wordt gebruikt.

De labels zijn per stel in elkaar geschoven waardoor er een klein boekje ontstaat. Vervolgens gaat er een stokje door het kruisgaatje en het product is compleet om bij de orchidee gestoken te worden.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Uitgevoerd door: Dillewijn Zwapak

Potcovers / Stone Paper

funnels click system

Ook in de plantenwereld zijn wij doorgedrongen. In opdracht van DillewijnZwapak zijn deze fantastische click-kokers gemaakt. De kokers worden gebruikt als potcover. Een handig click-systeem laat de cover om de pot sluiten. Een mooie reclame drager!

Normaal werd er karton gebruikt met een PE laagje aan de binnenzijde omdat planten nu eenmaal in een vochtige omgeving staan. Helaas kon door het PE laagje de binnenzijde niet in Full Colour bedrukt worden en het karton is ook niet echt geschikt om in het water te staan.
De oplossing was dus het gebruik van Stone Paper. Zowel vanuit milieu technisch als praktisch oogpunt.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Geleverd door: Advantage-design

NIMROD 2013

Magazine

Dit jaar heeft de Nimrod plaatsgevonden op 11 november 2013. Het was een groot succes! Winnaar is Labrador Waterlands Miss Maine van Wilfred Schenk. Winnaar is ook degene die het materiaal voor dit magazine heeft gekozen. Een keus die niet alleen praktisch is (waterproof dus uitstekend voor buitengebruik) maar ook nog eens milieu bewust.

Zij gaven drukkerij Esed de opdracht om het magazine digitaal te drukken. En met succes!!! Een 20 pagina’s tellend magazine op A4 formaat.

Materiaal: 200 micron Stone Paper (Gaiakraft)
Druk: Drukkerij Esed. Gedrukt op een HP Indigo 3500
In opdracht van: NIMROD

Horecabeurs / Stone Paper

In bottle

Op de Horecabeurs op 11 en 12 november richten Profound Groep te Amsterdam zich o.a. op Stone Paper (Gaiakraft). Een toepassing die heel goed past in de horeca wereld.
Milieu bewust maar ook praktisch doordat het materiaal 100% waterproof is. Om dat te laten zien stonden er op verschillende plekken een glazen cilinder met daarin de producten gemaakt van Stone Paper (Gaiakraft)

Profound groep is een allround bureau die zich tevens richt op de horeca. Kijk eens op hun website.

Onderzetters / Stone Paper

Onderzetters

Een mooi voorbeeld van onderzetters gemaakt van Stone Paper. Dit keer gedrukt op 200 micron maar 120 micron is ook uitermate geschikt.

Materiaal: 200 micron Stone Paper
Druk: Duitsland

Jaarplanner / Stone Paper

Kalender

Het jaar is bijna voorbij. In Duitsland zijn deze termijnplanners gedrukt op 350 micron Stone Paper. Een duurzame keus!

Klaus Lorenz / Stone Paper

IMG_6676[1]

Ook hier zien we weer een bedrijf die een bewuste keus maakt. Zij bestelde tassen gemaakt van Stone Paper waardoor het bos rustig kan doorgroeien zonder omgezet te worden in papier.

Milieu bewuste keus. Geen bomenkap, geen gebruik van water of bleekmiddelen en bovendien het C2C zilver certificaat.

Opdracht: Gaiakraftdeutschland
Materiaal: 200 micron Stone Paper

Ook België spreekt er over.

In België vliegen de stenen je om de oren. Want ook onze Belgische vrienden ontdekken Stone Paper (Gaiakraft) meer en meer. Hierbij de link naar de uitzending van twee weken geleden.

Nieuwe kansen

signing

Gaia-Concept BV heeft twee weken geleden de nieuwe contracten getekend met de gloed nieuwe fabriek in China. De vraag naar Stone Paper is zo groot dat er besloten is een nieuwe fabriek te openen. Uiteraard zijn wij blij met deze ontwikkelingen want hiermee is de steun tot het verminderen van schadelijke effecten voor het milieu des te groter.

De investeringen zijn gedaan omdat de feiten voor zich spreken. Het vervangen van papier, daar waar mogelijk, door ons materiaal is absoluut een zeer goede stap. Met deze aanwinst is de productie capaciteit enorm en met 14 andere agenten van over de hele wereld dragen wij ons steentje bij. Wij hebben de contracten getekend voor de Benelux en Duitsland waar wij het agentschap hebben.

Het is voor ons een feestelijk moment die wij dan ook graag delen.

Wij nodigen iedereen uit om de volgende de website van Environmental paper eens te bezoeken om daar vele feiten te vinden over regulier papier.

Skoda kiest ook voor Stone Paper tassen

hertzlichts

Ook Skoda koos voor de tassen gemaakt van steen. Skoda is zich bewust dat het milieu onze toekomst bepaald. Niet alleen besteden zij veel aandacht aan hun auto’s maar ook aan het reduceren van papier.

Een logische stap om dan voor Gaiakraft te kiezen.

Opdrachtgever: Duitsland
Materiaal: 200 micron Stone Paper

IJzersterke mailing

mailing Germany

Onze Duitse agent heeft deze week een ijzersterke mailing de deur uit gedaan. Of misschien moeten we zeggen STEENSTERKE mailing! Want zij stuurde hun potentiële en huidige klanten deze marmeren plaat van 15 x 15 cm. Gaiakraft bestaat immers voor 80% uit steen.

De gene die Gaiakraft (StonePaper) gebruikt doet echt iets goeds. Want ten opzichte van het reguliere papier is het de beste keus om het milieu te ontlasten.

Opdrachtgever: Duitsland

LUFTHANSA MINI BAGS

LH Mini

Al eerder koos Lufthansa voor tassen gemaakt van Gaiakraft. Dat waren redelijk grote tassen. Dit keer vullen zij die aan met deze mini tasjes die een formaat van 16 x 16 cm hebben.
Het reslutaat van de milieu bewuste tassen is meer dan mooi.

Boom vrij, geen water en of bleekmiddelen gebruikt.

Materiaal: Gaiakraft
In opdracht van: Onze Duitse agent

Botervelletjes

Botervelletjes

De firma Europresspartners vroeg ons of Stone Paper vetvrij is. De reden: zij hadden een opdracht voor het maken van vetvrije botervelletjes.

Zie hier het resultaat. Een vetvrije toepassing voor het dragen of afdekken van een stukje boter.

Materiaal: Stone Paper 200 micron
Opdrachtgever: Europresspartners

Swissana

Swisa

Deze tas heeft een bodem inlegger die is bedrukt. Een fraaie toepassing. De tas is uiteraard gemaakt van Stone Paper en bestaat dus voor 80% uit steen.

Wil je een model tas ontvangen vraag deze dan aan bij Gaia-Concept BV.

Klant: Swissana
Materiaal: 200 micron Stone Paper